Kráska bola podľa vlastných slov pre portál Topky z hororového výzoru zúfalá a jej psychika išla dole vodou. Musela podstúpiť ročnú liečbu pomocou antibiotík, ožarovania a infúzií, aby sa z toho ako tak dostala.

Po troch rokoch sa odhodlala na zákrok na inej klinike, aby konečne dosiahla požadovaný výzor. Lekári jej hrčky na perách zamaskovali objemnými perami, čo prinieslo ďalšie komplikácie: “Keď bolo toho materiálu veľa, tak sa mi to začalo celé posúvať a vyzerala som už ako taká kačica, deformovalo mi to tvár, vyzerala som staršie, aj mi to kruhy pod očami vytváralo,” šokuje Simona.

Butinová sa však nedávno “dala dokopy”, keď navštívila ďalšiu lekárku, ktorá jej veľmi pomohla nielen s perami, ale aj celkovým výrazom tváre. „Kedysi som mala pekné pery svoje, len bola som mladá, vymýšľala som a potom som tak aj dopadla. A ukázala som jej fotku, že by som chcela vyzerať znova tak ako predtým,” vyjadrila sa.

Doktorka vraj kráske aplikovala botox do čela a žuvacích svalov a výplňové materiály do líc, spánkov, pier a brady, pričom následne vykonala mezoterapiu. Už na prvý pohľad je tak zjavné, že 27-ročná Simona vyzerá úplne inak a omnoho lepšie než v časoch, kedy vystupovala v televízii.

FOTOGALÉRIA: