Policajti po intenzívnom pátraní našli 41-ročnú matku dvoch detí Silviu Gríkovú mŕtvu. Po uverejnení tragickej správy sa na sociálnej sieti v komentároch spustila vlna kondolencií.

Čo je však najsmutnejšie, podľa niektorých známych sa úbohá žena mala obesiť. Spomenula to jedna z komentujúcich na facebooku. Podľa nej mala Silvia aj holdovať tvrdých drogám.

“Hovorí sa že brala d****… ale nepochopím prečo to spravila, však všetko sa dá vyriešiť normálne a nie takto,” píše na sociálnej sieti.

Do akcie boli povolaní i kolegovia z obvodného oddelenia, služobní psi, ako aj Záchranný systém Slovensko. Tímy spoločne prehľadávali okolie obce Dolné Orešany, okolité vinohrady aj chaty. Pred okamihom ale prišla smutná správa.

Silvia G., matka dvoch detí, bola nájdená, bohužiaľ, bez známok života. „Pani Silvia G. sa našla, no, bohužiaľ, neskoro. V mene celého tímu Záchranný Systém Slovensko vyjadrujeme rodine úprimnú sústrasť,“ uviedli na sociálnej sieti. „Policajti ukončili pátranie. Žiaľ, ženu našli bez známok života. Ďakujeme všetkým, ktorí pomáhali pri jej hľadaní,“ dodala samotná polícia.