Krb z mramoru, domáce kúpele s fínskou saunou, vírivkou a bazénom, luxusná kuchyňa … Tak vyzerá vila Andrei Verešovej , do ktorej rekonštrukcie s manželom Danielom Volopichom pred rokmi investovali údajne 15 miliónov českých korún.

Prepychová, od pohľadu moderne vyzerajúca štvorposchodová vila v klasickej dedinskej zástavbe v Přešticiach, obci asi 20 km na juh od Plzne, pôsobí ako päsť na oko.

Rodina plzenského právnického šíbera a niekdajšej Miss Slovensko v nej však nachádzajú súkromie aj všetok mysliteľný luxus a pohodlie. V pivnici sa napríklad nachádza veľké fitness centrum. S manželom sa tam ale modelka príliš nestretáva, ona tam vraj maká najčastejšie dopoludnia, manžel večer.

„Takže keď on cvičí, ja väčšinou žehlím!“ Odvetila Verešová so smiechom reportérovi v relácii Život vo hviezdach, ktorého aj s kamerou pozvala do ich rodinného kráľovstva. Po celom dome má tiež vystavené obrazy a fotografie, na ktorých je vyobrazená ona sama.

Z fitka je to len pár krokov do domácich kúpeľov. Cez veľké francúzske okná sa naskytá očarujúci výhľad na záhradu. Andrea sa ním môže kochať z bazéna, parnej či suchej fínskej sauny, alebo vírivky.

“ Ja plávam hlavne pre radosť, pre mňa je to úžasný relax. Niekedy plávam pol hodiny, niekedy hodinu, “ prezradila modelka. A nakoniec predviedla aj »jogu v oblakoch«. Vo veľkej podkrovnej presklennej miestnosti každý deň maká na svojej sexi postave.

Článok pokračuje na ďalšej strane.