Skvelý herec, zabávač a hudobník Dano Heriban odišiel na večný odpočinok len pred pár dňami. Po náhlej smrti ho najbližšia rodina tajne pochovala uplynulý víkend, kým cez týždeň sa konala pietna spomienka v budove Slovenského národného divadla. Na mieste sa prišli rozlúčiť hereckí kolegovia, pričom kondolencie prijímala aj zarmútená vdova Kamila Heribanová.

Po smrti Dana ostali v šoku mnohí herci, speváci, no i jeho blízki kamaráti a široká verejnosť, keďže umelec zomrel náhle a nečakane vo veku 43 rokov. Kým mnoho Slovákov je z jeho úmrtia zronených a plakali, hoci Heribana nepoznali osobne, nájdu sa aj ľudia, ktorí verejný smútok za známou televíznou tvárou nezdieľajú.

Krátko po úmrtí herca Daniela Heribana bolo na youtube zverejnené video s cynickým názvom „Dorehotal sa aj dopumpoval Heriban. Povolala ho karma samá?“

Autor videa je politicky činný spevák Martin Jakubec, ktorý obviňuje zosnulého Daniela Heribana z hyenizmu. V skutočnosti nesúhlasí s jeho politickými názormi a s názormi na spoločenskú zodpovednosť v čase covidu.

Článok pokračuje na ďalšej strane.