K téme nahých fotografií sa Rolins vyjadrila. ,,Je mi úplne jasné, že nikdy, v žiadnej súvislosti, nenastane stav, že sa všetko bude páčiť všetkým. A paradoxne “nahota”, ktorá je javom zo všetkých najprirodzenejším, bude vždy najviac kontroverznou témou.

A preto sa nedivím, že fotky v poslednom čísle magazínu Grade spôsobili mierny rozruch (nie, nemyslím tým, že ich riešili v každej rodine). Viem, že vždy keď “vybočím z rady” a občas stačí aj mierne, ako keď si dám na show parochňu – dám do pohybu emócie všetkého druhu. A priznávam, robiť “rozruch” k mojej profesii vlastne patrí, takže sem s nimi, beriem všetky,” napísala na začiatok, čím speváčka priznala, že si plne uvedomuje svoj vplyv na okolie.

Rozruch vraj podľa jej slov k jej profesii patrí a ľudia reagujú dosť zvláštne aj na tie najmenšie zmeny – keď si vezme na vystúpenie parochňu, alebo dá do pohybu emócie všetkého druhu. “

,,Ale to, čo chcem povedať a slobodne priznať touto fotkou je, že byť nahá ma baví. Vždy sa mi páčila vkusne prezentovaná nahota, všetko, čo mi spôsobí motýľov v bruchu, ten nádych “zakázaného”, či už fotka, film, pesnička alebo človek. A chcem povedať, že sa tieto veci vekom príliš nemenia. S*x ma baví viac ako kedy predtým a výhodou zrelého veku je, že mi nepríde divné o tom hovoriť. A už vôbec necítim jediný limit alebo povinnosť k svojej intimite spôsobený faktom, že som mama.

Som žena v prvom rade. A či sa to niekomu páči alebo nie, chcem si to užiť,” otvorene uviedla módna ikona. Pod zdĺhavejším, no za to úprimnejším vyjadrením modelky z nahých fotografií z dielne známeho Lukáša Kimličku, sa ako vždy opäť objavila aj kritika.

,,Ja si iba pokladám otázku, čo keby to videla vaša dcérka. Jak sa zachovať? Tiež jej poviete, že vás baví byť nahá?” v komentároch sa opýtala neznáma dáma z Česka, na čo sa jej od speváčky dostalo okamžitej odpovede. ,,Moja dcérka je vychovaná vo svete bez predsudkov, vedená prirodzenou láskou k sebe, k svojmu telu a bez hrozby, že je na nahote niečo odstrašujúce. Niečo, začo by sa mala hanbiť. Ona, alebo ktorékoľvek žieňa, žena, mama. Ide vždy len o formu, spôsob “ako”. Je to zložitá téma a to posledné, čo jej svedčí je čiernobiele videnie.”

FOTOGALÉRIA: