Líška (18.3. – 14.4.)

Líšky bývajú prefíkané a nie je tomu inak ani v keltskom horoskope. Zmysel pre humor, inteligencia a nekonečná energia sú presne tie vlastnosti, pre ktoré majú ostatní líšky radi. Nezaobídu sa bez dobrodružstva a okolie im načúva predovšetkým preto, že vedia dokonale rozprávať príbehy. V tie dokážu pretvoriť akúkoľvek životnú skúsenosť. Priatelia narodení v líške vám zostanú na celý život.

Býk (15.4. – 12.5.)

Narodili ste sa v býkovi? Tak to ste silný, milujúci a stabilný. Práve na býkov sa obraciame v prípadoch, keď sme v úzkych a potrebujeme sa o problémoch porozprávať s niekým, koho len tak niečo nerozhádže. A presne tak to je. Dokážete vždy udeliť skvelú radu, a to predovšetkým, čo sa vzťahov týka. Máte skvelý vkus a tajomstvo z vás nikto nedostane. Dokonalí priatelia!

Morský koník (13.5. – 9.6.)

Flexibilní a vynaliezaví, to sú presne ľudia, ktorí sa narodili v znamení morského koníka. Vyznáte sa vo financiách a právnych záležitostiach, akúkoľvek medzierku nielen v zákone, ale aj bežnom živote dokážete využiť vo svoj prospech. Máte veľkú charizmu, perfektnú pamäť a dokážete sa bez problémov prispôsobiť akémukoľvek prostrediu.

Oriešok (10. 6. – 7. 7.)

Oriešok je empatický a neskutočne ochranársky, v dobrom slova zmysle. Rozveselí priateľov i rodinu, utíši rozhádaných kolegov a zaženie búrku. Akúkoľvek krízu hravo prekoná, pretože keď je potreba, dokážu títo ľudia premýšľať chladne a strategicky. Inak sú ale veľmi citliví.

Kôň (8.7. – 4.8.)

Ste prirodzenými vodcami a ostatní ľudia vám hneď dôverujú. Nie ani tak vo vzťahoch, ako v pracovnej sfére. Ľudia v znamení koňa disponujú šiestym zmyslom, pokiaľ ide o stratégiu, a vnútorným kompasom, ktorý im nedovolí uhnúť z cesty. Takmer nikdy nie sú smutní a sú neskutočne pôvabní.

Losos (5.8. – 1.9.)

Ak ste narodení v znamení lososa, potom ste citliví a pýšite sa veľkou fantáziou. Jasné vízie sa však striedajú s litániami v oblakoch. Dobre vyvinutú intuíciu nie vždy počúvate, občas dáte prednosť srdcu. Bývajú dobrými umelcami, básnikmi, ale aj vizionármi. Okolie vás často nechápe, čo je úplne normálne, pretože štipku izolácie a samoty potrebujete, aby ste sa mohli neskôr vytasiť s niečím prevratným.

Labuť (2.9. – 29.9.)

Noblestné správanie a dôraz na čistotu, to ste presne vy, ak ste sa narodili v znamení labute. Máte vysoké štandardy a kompromis je pre vás v týchto prípadoch sprosté slovo. Ste rafinovaný a ušľachtilý, máte zmysel pre spravodlivosť. Neveru neodpustíte, ale v menej závažných sklamaniach viete dať druhú šancu. Pozor ale, môže sa to obrátiť vo vašu slabosť, ak na to niekto príde a bude to zneužívať.

Motýľ (30.9. – 27.10.)

Kedykoľvek sa zdá niečo stratené a beznádejné, motýľ sa rovnako dokáže radovať, pretože vie, že všetko nejako dopadne. Všetkým sa vždy spraví nálada, keď sú v okolí ľudia narodení v motýľovi. Nevedia byť sami a bez priateľov by ich život nemal zmysel.

Vlk (28.10. – 24.11.)

Vlci sú statoční a draví, cíti sa neohrozene. Odvaha im je vlastná a kompromis cudzí. Ide o hrdinov, ktorí urobia pre presadenie pravdy čokoľvek. Veľa vnútornej sily a energie využijú, pretože sú vytrvalí a veľmi zásadoví. Za spravodlivosť sa postavia, aj keby s nimi nikto nesúhlasil. Z toho dôvodu sa im niekedy hovorí „osamelí vlci“. Spoločne ale tvoria svorku, ktorá je pre svet nesmierne potrebná.

Sokol (25. 11. – 23. 12.)

Sila, húževnatosť a vytrvalosť sú vlastnosti typické pre sokola. Ak ste sa narodili v tomto znamení, potom milujete slobodu nadovšetko a nikdy si ju nenecháte vziať. Keď niečo chcete, idete za tým zo všetkých síl, pokojne aj „cez mŕtvolu“. S obľubou diskutujete s ostatnými, máte ale radi konštruktívnu diskusiu a neznesiete, keď v nej niekto vystupuje povýšenecky. Sú veľkorysí a dobrosrdeční, štedrí a zábavní. Neznášate predsudky a opovrhujete tými, ktorí ich majú.

Ak sa vám článok páčil nezabudnite ho zdieľať medzi vašich priateľov.

Podporte nás kliknutím na LIKE 🙂