Keď si neuvedomíš, že miestnosť, v ktorej sa nachádzaš, nie je vôbec zvukovo izolovaná. S tým majú skúsenosti hlavne mladí, ktorí si tú často neuvedomujú a upozorňujú o tom celé svoje okolie.

Predstieranie – S tým majú skúsenosti hlavne ženy a je to pre nich naozaj trápne. Musia predstierať, že sa im to páči, aby neublížili svojej polovičke.

Opadnutie erekcie – S tým majú skúsenosti muži. Najhoršie je, keď je v tom najlepšom, ale z ničoho nič sa mu do hlavy dostane nejaká blbosť, ktorá ho dokáže úplne rozhodiť. A toho dole tiež. Ach tie asexuálne myšlienky.

Vytiahnutie kondómu býva tiež často veľmi trápnym okamihom. Dáma alebo muž sa pri tom cíti často ako Artuš, ktorý ťahá z kameňa meč.

Prd – No čo, v každom vzťahu to proste príde. Po dlhom zadržiavaní a snahe nestrápniť sa je na čase, dať svojim „pocitom“ voľný priebeh. Áno, je to trápne, ale stačí, aby sa to stalo raz a zrazu je atmosféra oveľa viac uvoľnená.

Trápne sú tiež všetky zvuky tela. Samozrejme, že pritom väčšinou nevnímate nejaké zvuky, ale občas sa stane, že zvuk znie tak divne alebo tak vtipne, že sa jednoducho zarazíte. Divné zvuky prdiacej va*íny, plieskanie z prirážania atď. Však to poznáte.

Príliš skoré vyvrcholenie – To je snáď to najhoršie, čo sa mužovi môže stať. Muži to berú ako úplné zlyhanie, ako obrovský trapas. No čo, občas sa to stane každému.