Aj napriek skutočnosti, že pitva už bola vykonaná, lekári a úrady stále čakajú na výsledky toxikologickej správy .

Výsledky by tak mali objasniť, či v Perryho smrti hrali rolu nejaké cudzie látky. Zdroj z bezpečnostných zložiek ale CNN uistil, že zatiaľ neexistujú žiadne podozrenia z cudzieho zavinenia.

Napriek tomu smrť kanadsko – amerického herca Matthewa Perryho vyšetruje oddelenie lúpeží a vrážd losangelskej polície, píše denník Los Angeles Times.

Rodák z Massachusetts, ktorý predtým bojoval so závislosťami, o ktorých otvorene hovoril, bol počas soboty nájdený mŕtvy vo svojej vírivke.

Pri Perryho dome, kde k tragédii došlo, boli počas víkendu videní aj rodičia herca. „Sme zdrvení tragickou stratou nášho milovaného syna a brata,“ uviedla rodina a poďakovala sa aj jeho fanúšikom: „ Všetci ste pre neho toľko znamenali a my si vážime tento obrovský príliv lásky. “

Perry, ktorý býval nádejným tenistom a do Spojených štátov sa z Kanady vrátil ako tínedžer, si získal srdce divákov po celom svete ako predstaviteľ sarkastického a zároveň neistého Chandlera Binga, ktorého v desiatich sériách Priateľov stvárnil vo všetkých 234 epizódach.

Ako poznamenáva agentúra AP, seriál z rokov 1994 až 2004 z neho urobil jednu z najvýraznejších postáv Hollywoodu po boku kolegov z Priateľov a zároveň kamarátov v skutočnom živote – Jennifer Aniston , Courteney Cox , Lisy Kudrow , Matta LeBlanca a Davida Schwim .

FOTO: