Necháva si však upravovať i pery? Presne táto otázka padla od jednej z fanúšičiek pri blondínkinom poslednom zábere na Instagrame a hudobná ikona na ňu bez okolkov odpovedala.

,,Bože, už mi s tým dajte pokoj. “pery” som si napichala raz v živote, mám pocit, že je to tak sto rokov dozadu, v dobe, kedy som si naivne myslela, že presne a jedine TO robí ženu se*y,” napísala  československá diva, ktorá svoj zákrok ihneď po jeho dokončení oľutovala.

,,Namiesto toho som chcela radšej mesiac chodiť kanálmi. Veľmi zle, neprirodzene a viem, že ma aj priateľ odmietal bozkávať,” Dara sa vrátila do minulosti, kedy tvorila pár s otcom jej dcérky Laury.

Okrem toho ešte dodala, že veľké ústa sú síce na niektorých ženách pekné, no na niektorých vedia byť aj extrémne smiešne. ,,Mám svoje, pekne krojené pery a na to, aby som ich vizuálne “prifúkla” mi dokonale postačí moja milovaná kontúrka,” Rolins, ktorá sa v danom príspeku priznala i k tomu, že chodí raz za 3 – 4 mesiace na botox medzi obočie, odhalila tajomstvo svojej krásnej pusy.

FOTOGALÉRIA: