Jojka ale situáciu jasne vysvetlila – až po uhádnutí Schindlerovej dostal Čeky do rúk text skladby a čas na to, aby sa ho zbežne naučil. To však zrejme ľudí o nevedomosti hádačov o tajnom hosťovi nepresvedčilo. Na Instagrame sa totiž opäť objavili nové obvinenia.

,,Prezradíme vám, že v novej INKOGNITO sérii naši hádači neuhádnu tajného hosťa. Kto to bude, sa dozviete pri pravidelnom sledovaní – každý pondelok na JOJke,” znie avizo na nové časti Inkognita, pri ktorom si viacerí neodpustili uštipačné poznámky.

,,Naposledy aj na Barkolovú prišli veľmi záhadne. Ani im len nenapadlo, že robí Topstar. Ale pri Šindlerovej to bolo fakt asi najviac okaté doteraz. Nech tam dotiahnu niekoho trochu menej známeho, herca, hudobníka atď. Tam by sa ukázalo, či majú nejaký prehľad alebo len hrajú, že nevedia a potom im “zrazu” svitne,” zanechala odkaz jedna z divákov, čo už Jojka nevydržala a zareagovala i ona.

,,Stále sa točíme o tom istom. Povedzte mi, čo by z toho mali, keby to vedeli? Nevyhrávajú sa tam milióny, uhádnutím tajného hosťa neovplyvníme nič… je to len o zábave. Mimochodom, mnohí diváci, ktorí u nás na nakrúcaní boli, sa smiali, že počas nakrúcania hádači nemôžu ísť ani na záchod, pokiaľ neskryjeme tajného hosťa z chodby. Po ďalšie tajný hosť prichádza až po usadení všetkých hádačov. Ako sme napísali v predchádzajúcom príspevku,” vyjadrila sa obľúbená televízia.