Býk
Žena narodená v znamení Býka býva ťahúňom spoločnosti a všetci k nej vzhliadajú. Nejde však zrovna o prispôsobivú bytosť, a tak ak budete skákať, ako ona píska, budete v siedmom nebi, v opačnom prípade zažijete peklo. V tomto prípade teda platí to isté čo u Barana – muž musí byť skôr submisívnejšej povahy.

Blíženci
Práve toto znamenie sú skutočne silné ženy, ktoré len tak niečo neporazí. Naberajú toho na seba však viac, ako normálny človek dokáže uniesť, a tak pôsobia občas dosť vystresovaným a neuvolneným dojmom. Ďalšie neduhy môže byť ľahko rozdvojená osobnosť. Paradoxne si najlepšie bude rozumieť s ďalším Blížencom.

Rak
Račice sú skutočné matky, ktoré majú rady svoje kuriatka schované pekne pod krídlami. Je pre nich veľmi ťažké vypustiť ich z hniezda a nechať ich žiť vlastný život. Starostlivosť o ostatných ich jednoducho napĺňa, čo však môže byť niekedy skôr príťažou.

Lev
Ja, ja, ja, len ja, asi tak sa dá zhrnúť povaha levíc. Predovšetkým je pre nich dôležité, ako sa ony cítia, a až potom rieši pocity iných. Zdajú sa teda necitlivé a veľmi arogantné. Negatívne pôsobenie dokresľujú ešte tým, že nemajú problém vypustiť z úst, čokoľvek im príde na myseľ.

Panna
Poriadkumilovné Panny majú rady upratané, a to ako doma, tak aj vo svojom živote. Keď na ne príde potreba upratovať, nezastavíte ich a je dosť možné, že práve vás vyhodia do koša, pretože vás už nepotrebujú.

Váhy
Váhy sú proste nudné bytosti, s ktorými sa nikto nebaví. Na okolie pôsobia až čudáckym dojmom, čo ostatných odrádza ešte viac. Nejde však o zlé bytosti, a tak by ste im mali dať šancu.

Škorpión
Škorpiónky sa zameriavajú predovšetkým na povrchnú a materiálnu stránku života, čo môže niekoho doslova odrádzať. Sú to ale ženy, ktoré stoja pevne nohami na zemi a ktoré vedia, čo od života chcieť.

Strelec
Splašene bláznivé, ktoré sa nevedia zastaviť. Ich deň by mal mať minimálne 60 h, aby stihli všetko, čo by si predstavovali. Je až neuveriteľné, kde tieto ženy berú energiu, nie je možné ich vidieť unavené a vyčerpané.

Kozorožec
Kozorožky sú rodené sexuálne mašiny a ženy milujúce flirt, ktorý je pre nich rovnako dôležitý ako pre nás pitná voda. Nejde teda zrovna o verné slečny. Muža však toto znamenie priťahuje ako magnet.

Vodnár
Vodnárky sú také mužatky. Ide o ženy praktické a realistické. Len tak niečo ich nedonúti snívať a ani ich zjav nie je ženský. Niektorí muži majú však také typy žien radi, a tak aj ony nájdu partnerov.

Ryby
Fňukny bez zmyslu pre humor. Hoci ide o empatické ženy, ktoré rady pomáhajú svojmu okoliu, po chvíli začnú svojou depresívnou povahou každého rozčuľovať. Plač je pre nich na dennom poriadku, čo máloktorý muž zvládne.

Nenechajte si újsť žiadny zaujímavý článok. Stačí ak dáte LIKE na našu fb skupinu:)