Crewsovú odsúdili na doživotie za vraždu. Hoehnov právny zástupca teraz tvrdí, že jeho klient sa na vražde nezúčastnil priamo. Obvinený vraj prišiel domov a našiel jeho partnerku Brooke s bábätkom v náručí, ako umýva zakrvavenú kúpeľňu.

Nakoniec sa priznala polícii, že sa pokúsila dostať novorodenca zo Savanny.

Súdne dokumenty si prečítali: „Posádky pripustili, že využila Savanna Greywind v snahe získať svoje dieťa a prípadne ponechať dieťa ako svoje vlastné.“

Úradníci ešte nepochopili, ako sa jej telo skončilo v rieke. Obranný právnik Daniel Borgen povedal, že Savanna už bola mŕtva, keď Hoehn vstúpil do kúpeľne a pomohol zakryť tento zločin.

Borgen povedal: „Pomohol jej. Nemal by! Musel okamžite zavolať políciu! “

Zlomený otec Ashton Matheny dal svojej dcérke meno Haisley, píše britský denník. Vyšetrovatelia našli v dome vrahov rôzne materiály, podľa ktorých bola Crewsová posadnutá deťmi.

Vrahyňa si viedla denník, do ktorého si písala rôzne spôsoby, ako vykonať pôrod či potrat. Pred ohavným činom sa údajne Savanny pýtala, či by jej svoje dieťa po pôrode darovala. Crewsová dostala negatívnu odpoveď, čo ju pravdepodobne vyprovokovalo k vražde.