Patrik Vrbovský alias Rytmus (41) si nedávno povedal so svoju láskou Jasmínou Alagic (29) svoje áno. Zatiaľ čo on šťastné zvesti o zasnúbení okamžite šíril do sveta, ona si dala na čas, a tak sa zdalo, že si svojím rozhodnutím nie je tak úplne istá. Avšak teraz konečne prehovorila!

„Chce to silného chlapa, aby miloval a udržal si divokú ženu,“ zdieľala moderátorka cez víkend citát na Instagrame a konečne sa po dlhých siedmich dňoch zverila fanúšikom  so svojimi pocitmi z toho, že svojmu milovanému rapperovi povedala po zhruba 6 mesiacoch vzťahu »ÁNO« .

„Dnes je to týždeň, čo som odpovedala na tú najkrajšiu otázku. V sekunde, bez váhania, najprirodzenejšie, ako to tí, ktorí sa v živote nájdu, majú,“.

„S obrovskou láskou a hrdosťou na takého muža, akým si ty, ti v náš veľký deň sľúbim byť Tvojou ženou do konca života. Ten hore (kľudne to / ho pomenujte každý podľa seba) je k nám láskavý a štedrý, že mu za toto všetko nikdy neprestanem ďakovať,“ rozplývala sa kráska bosnianskeho pôvodu a Patrikovi vyznala lásku: „Milujem ťa“ napísala a pripísala tiež slová „moj zaručnik“, čo v bosniačtine znamená „Môj ženích“.

Článok pokračuje na druhej strane.