Patrik Vrbovský alias Rytmus sa mal naviezť do svojho kolegu, speváka Paľa Drapáka (54) vyhlásením, že podľa neho nefrázuje tak ako „je * lý Paľo“, píše Blesk. A tým sa malo rozpútať hotové peklo … Rytmus si tým proti sebe poštval aj niektoré hviezdy, vrátane Dominiky Starej.

Dominika Stará je slovenská speváčka a bývalá účastníčka jednej z radov speváckej súťaže SuperStar. Okrem toho je ale zhodou okolností aj Jasminina sesternica cez druhé koleno. A aj napriek tomu, že je Rytmus snúbencom jej príbuzných, rozhodla sa ku kauze dosť ostro vyjadriť. „Robí hanbu skutočným umelcom, pričom ho počúvajú deti, čo sa len hľadajú a pri jeho, skvostoch ‚sa akurát tak stratí. On nemôže Paliho uraziť, to sa podarí len inteligentovi a tento, pán ‚ by neprešiel IQ testom. Čudujem sa, že jeho ego ešte nevyhlásili za najvyšší vrchol Slovenska, „rozčuľovala sa na svojom profile pôvabná blondínka.

„Je ovešaný reťazmi od bicykla, slovenská gramatika je pre neho španielska dedina, je maximálne nechutný a ja osobne by som si o neho ani kolobežku nezaložila,“ vyostrila Dominika, ktorá evidentne dobré vzťahy vo vzdialenejšej časti rodiny príliš nerieši. Teraz je možno len otázkou času, kedy jej rapper tieto silné slová vráti.