Po odvysielaní epizód Farmy X sa verejnosť rozdelila doslova na dva tábory. Zatiaľ čo jedna strana kritizovala réžiu za zakomponovanie celebrít do deja a výmenu moderátorky, tá druhá sa tešila z ozvláštnenia deja novými zmenami. Netrvalo to však dlho a Eva “Evelyn” Kramerová, ktorá nahradila Kvetku Horváthovú, sa stala terčom obrovskej kritiky.

Po Evelyninom príchode na statok sa televízni diváci na sociálnych sieťach búrili kvôli tomu, že vraj nová moderátorka nevzbudzuje rešpekt a takisto “neťahá” zo súťažiacich informácie, ako sme to mohli vidieť pri “starej dobrej” Kvetke. Účinkujúci tak častokrát “hádzali špinu” jeden na druhého bez jej otázok, o čo sa za stolom pravdy postarala najmä kontroverzná Karin Dvořáková či úprimný a pravdovravný Martin Šmahel.

,,Moji najbližší z rodiny sa tešia obrovskej a veľmi aktívnej fanúšikovskej základni, ktorá sa pri Farme objavila. Neustále sa moji priaznivci prejavujú, a dokonca ma „bránia“ obhajovaním môjho účinkovania v šou, keď sa objaví nejaký negatívny komentár. Musím sa priznať, že toto som doteraz nepoznal a mám z toho veľmi dobré pocity,“ povedal nedávno pre Plusku.

Článok pokračuje na druhej strane.