,,Moje srdce je zlomené. Občas nemôžem uveriť, akých mám fanúšikov. Po dlhých hodinách a hodinách sa pokúšali pochopiť ma. Produkcia nám povedala, že budova nemá dosť energie pre obsluhu mojich výťahov (tie sa so mnou nielenže pohybujú pod a veľmi vysoko nad javiskom, no tiež presúvajú všetky rekvizity, nábytok, tanečníkov, kapelu, atď.), osvetlenia, hmly, konfiet a obrazoviek s vizuálmi.

Šou by sme po niekoľkých minútach museli prerušiť. Juicy WRLD a ja sme čakali, čo sa s tým bude dať urobiť, viac ako tri hodiny. Niektorí moji fanúšikovia prišli z Rakúska, Nigérie a podobne. Zopár mojich fanúšikov som stretla a mali najlepšiu a najsladšiu energiu. Som tak sklamaná.

Slovensko, milujem ťa tak veľmi a urobím všetko pre to, aby som sa sem vrátila čo najskôr. Myslím, že toto miesto a promotérsky tím neboli pripravení na to, že rapová šou bude vyžadovať takú veľkú produkciu.

Riskovali by sme, že niekto bude zranený, ak by sme začali šou a niečo by počas nej prestalo fungovať. Prepáčte, že sme spolu nemohli prežiť skvelú noc,” napísala Nicki, ktorej slovenský koncert sa bez pochyby zapíše do dejín ako najväčší trapas a hanba.

Už ak by aj zlyhala technika, 36-ročná hudobníčka mohla aspoň z úcty k ľuďom pár svojich hitov odspievať, nemyslíte? Peniaze však budú fanúšikom našťastie vrátané.