„Snímky boli nadobudnuté tento mesiac vojvodkyňou u nich doma v Norfolku,“ odtajnil tiež príspevok zverejnený na twitteri a Instagramu. Kým niektorých fanúšikov to trochu prekvapilo a hneď sa začali chváliť, ako je Kate šikovná fotografka, pre väčšinu to nie je žiadna veľká novinka. Manželka princa Williama (36) už podobne fotila aj svojich dvoch starších potomkov – princa Georga (5) a princeznú Charlotte (3). Nielenže si nemusia domov púšťať žiadneho oficiálneho fotografa, a má tak sama prehľad o tom, aké fotky jej detí svet uvidí, ale dáva jej to tiež šancu prejaviť svoj talent.

Princiatko Louis prišlo na svet 23. apríla 2018 v St. Mary ‚s Hospital a jeho hrdí rodičia s ním ešte ten deň vyšli pred pôrodnicu, aby ho ukázali celému svetu.

Takéto »vystavovanie« sa ale podľa všetkého nepáči švagrinej Kate, vojvodkyni Meghan . Tá spoločne s manželom, princom Harrym (34), oznámila, že nič také rozhodne robiť nebude. Okrem toho dala prednosť domácemu pôrodu. Len ťažko povedať, kedy tak uvidíme ďalší prírastok kráľovskej rodiny.

FOTOGALÉRIA: