Prebudila sa, keď ju jej surový partner kopal do rebier. Náhle sa ozvalo zabúchanie na dvere a mužský hlas kričal: „Polícia!“ Krátko na to vtrhli policajti dovnútra. „Keby neprišli a nezastavili ho, myslím, že by ma zabil,“ opísala situáciu Carleigh, ktorú museli previezť do nemocnice Eskenazi v Indiane.

Lekári jej museli prišiť jazyk, ktorý bol napoly odtrhnutý, a takisto vykonať operáciu na odstránenie tlaku za ľavým okom, inak by mohla prísť o zrak. Po niekoľkých mesiacoch nebola schopná jesť pevnú stravu a musela sa znova učiť rozprávať.

V októbri 2017 sa Ryan priznal k svojmu činu a dostal 6 rokov za mrežami. „Jeho trest mi prišiel úbohý, ale nechcela som byť zatrpknutá. Teraz som zasnúbená s mužom mojich snov a máme krásne 11-mesačné dievčatko Harper.

Keď už nič, tak aspoň zdieľanie môjho príbehu je dostatočná pomsta. Ryan sa ma snažil umlčať najbrutálnejšou metódou, ale ja kričím do sveta. Možno mám jazvy, ale tie sú dôkazom, že som čelila monštru a prežila som, „ opísala teraz šťastná matka svoj životný príbeh.

FOTOGALÉRIA: