Je tomu len zopár hodín, čo sa Česko i Slovensko zahalilo v dôsledku úmrtia speváckej legendy Karla Gotta (†80) do smútku. Svojimi hitmi tešil fanúšikov dlhých 60 rokov, pričom je zrejmé, že skladby “zlatého hlasu Prahy” budú národom milované aj po jeho smrti. Strata tak talentovaného umelca však zasiahla predovšetkým maestrovu blízku rodinu.

Legendárny český spevák Karel Gott zomrel vo veku 80 rokov. Do speváckeho neba odišiel v noci z 1. na 2. októbra. Najvýznamnejší český spevák už dlhšiu dobu zápasil so zákernou chorobou. Posledné dni mal silné bolesti.

Smrť speváka zasiahla predovšetkým jeho rodinu a to Ivanu, s ktorou spoločne vychovával dcérky Charlotte Ellu a Nelly Sofiu. Z predchádzajúceho vzťahu mal však aj staršie dcéry Dominiku a Luciu.

Dominika (46) prežíva jedno z najťažších životných období. V utorok pred polnocou zomrel jej milovaný otecko Karel Gott.

Správa o skone otca zastihla Dominiku vo Fínsku, kde dlhodobo žije so svojím manželom Timom. Dominika nedávno oznámila, že je závislá na alkohole a liekoch a vďaka podpore otca Karla Gotta a jeho manželky Ivany (43) čoskoro nastúpi na liečenie. Teraz ale na niečo také nemá vôbec pomyslenie.

Článok pokračuje na ďalšej strane.