Zuzanin manžel Ján uviedol, že žena mala psychické problémy. Bola vraj dlhodobo uzavretá do seba a úplne sa izolovala od okolitého sveta. Manželke, s ktorou sa pred rokom presťahoval do nového domu, ktorý stále zariaďovali, ponúkal pomoc psychológa, podľa jeho slov však odmietala.

„V normálnych vzťahoch máte známych, priateľov, ona nemala nikoho. Keď to človek v sebe dusí a nerieši to, môže takto skratovať. Nechodila na rodinné oslavy, ani na Vianoce sme nešli spolu navštíviť rodinu. Aj z facebooku vymazala všetkých priateľov, “ uviedol jej manžel s tým, že cez to všetko spoločne plánovali budúcnosť.

„Ešte pred pár dňami sme si hovorili, čo potrebujeme dokončiť na dome. Nechápem, čo sa jej mohlo stať, že len tak odišla. Nič po sebe nenechala, “ povedal Ján, ktorý dúfal, že sa jeho manželka vráti v poriadku domov k nemu a deťom. „Ja len čakám doma, než ju nájdu. Neviem, čo bude s deťmi ani s prácou. Ak som ten problém ja, nech mi to povie, ale ja ju potrebujem doma, “ uviedol chvíľu predtým, než prišla zdrvujúca správa.

Zuzana bola nájdená mŕtva, podľa TV Markíza ju mohlo zabiť podchladenie. „Žena zomrela bez cudzieho zavinenia. Príčinu jej smrti určí pitva. Blízkym vyjadrujeme hlbokú sústrasť, “ oznámila polícia.

FOTOGALÉRIA: