Fotografia, na ktorej dáva prvýkrát ochutnávať synčekovi tyčinku pobúrila slovenské mamičky, ktoré po sebe zanechali kritické komentáre.

„Práve sme ochutnali prvýkrát tyčinky, teda ja si na nich fičím normálne, ale pre Noela je to novinka a chutííí! Máme jednu spoločnú a on ju žužle z jednej strany a pomaly si ju rozpúšťa v ústach a zabaví sa s ňou o niečo dlhšie než s kukuričnými,“ pochválila sa Mary. Bohužiaľ, práve to umožnilo mnohým ženám skritizovať ju až pod čiernu zem.

„Nechcem nič zlé hovoriť, ani dotknúť sa niekoho, ale tyčinky sú dosť nebezpečné pre tak malé mimi,“ Mary upozornila jedna z komentujúcich a dodala, že už mnohokrát videla, ako sa tyčinkami dusia aj staršie deti.

„Ja sa môjmu skoro 11-mesačnému ešte bojím dať tyčinku,“ pridala sa ďalšia žena. Našlo sa veľa ľudí, ktorí s počínaním herečky nesúhlasili – ak aj nie priamo, aspoň začudovanou otázkou, aký starý Noel je, že si mu už herečka dovoľuje dať do ústočiek tvrdú pochúťku. Všetko ešte zhoršil fakt, že šlo o reklamný post – Mary v ňom označila výrobcu a presný typ tyčiniek, o ktoré sa so synčekom delila.

Čo myslíte – je alebo nie je nezodpovedné dávať dieťatku túto obľúbenú pochúťku? Budeme rady, keď sa o váš názor podelíte v komentároch.

FOTOGALÉRIA: