Hrôzostrašnú informáciu potvrdil portálu aj 18-ročný otec dieťaťa Patrik. „Neoznámila nám, že jej bolo zle. Nikto doma nevedel, že porodila, ani nevolala o pomoc. Ak by nám aspoň niečo povedala, hneď by sme privolali záchranku a išli do nemocnice,“ povedal otec dieťaťa s tým, že mladá žena bola tehotná približne osem mesiacov a na dieťa sa tešili.

Ako dodal, mladá žena bola v šoku a bála sa. Zrejme konala skratovo a dieťa vyhodila z balkóna. Polícia podľa krajskej košickej hovorkyne vykonáva v prípade potrebné procesné úkony.

„Vzhľadom na citlivosť danej udalosti, nebudeme zatiaľ o tom informovať. Momentálne prebieha vyšetrovanie tejto tragédie,“ informovala nás krajská policajná hovorkyňa Jana Mesárová.

Patrik partnerku obhajuje. Vraj bola v šoku, nešťastná, že porodila mŕtve dieťa, bála sa a nevedela, čo má robiť. V čase, keď k pôrodu malo dôjsť, vraj všetci doma spali. Ďalší príbuzní tiež potvrdili, že mladá žena dieťa skutočne vyhodila z balkóna.

O telíčko sa nakoniec postarali privolaní zdravotníci. Museli sa brodiť odpadkami, kým chlapčeka našli. Prípad už vyšetruje polícia.

VIDEO LUNIK IX :