Princ Harry o jeho rozporoch s bratom Williamom:

Dokonca aj Harry niekoľkokrát otvorene pripustil, že bol blízko úplnému zrúteniu. Pomoc mal hľadať práve u brata Williama (38), ktorý mu odporučil terapiu. Značnú princovu nevyrovnanosť potvrdila aj jeho bývalá láska Cressida Bonasová, s ktorou randil pred tým, než spoznal Meghan.

Lacey ich vzťah opisuje nasledovne: „Cressidovi prišlo, že je Harry poškodený a zahľadený do seba. Sťažovala sa priateľom, že je Harry v nepokoji z médií, že ho paparazzovia sledujú, aj keď bolo jasné, že tam žiadni neboli, „stojí v knihe. Evidentne mal negatívny postoj voči médiám teda už vtedy!

Harryho ex ešte tajomne dodala: „Nezáleží na tom, ako veľmi je niekto vzdelaný, talentovaný, bohatý alebo v pohode. To, ako sa správate k ostatným, hovorí úplne za všetko. „Čo tým len chcela povedať ?!

Na oko sa všetci tvária majestátne a vznešene, avšak k rodinnej idylke majú naozaj ďaleko! Kráľovná Alžbeta II. (94) je údajne rozčarovaná z chovania vnuka, princa Harryho (36).

Zdá sa dokonca, že si ho povolala »na koberček«. Lenže o jeho žene Meghan (39) zatiaľ vraj nepadlo ani slovo. Čo to asi znamená?

Z britského kráľovského paláca unikli správy o tom, že služobníctvo dostalo od panovníčky za úlohu pripraviť Fromore Cottage, aby sa tam princ Harry mohol v dohľadnej dobe dočasne vrátiť. Práve toto sídlo si s manželkou Meghan ponechali, hoci opustili Britániu a presídlili do Kanady a neskôr do USA, kde v súčasnosti obývajú dom v kalifornskom Montecite.

Vďaka tomuto Alžbetinému nariadeniu sa teda začalo počuť, že sa všetko chystá práve na Harryho príchod späť do Británie. „Domáce službníctvo vo Windsore dostalo pokyn, aby sa pripravili na možnosť, že sa Harry vráti,“ uviedol pre The Sun zdroj blízky kráľovskej rodine.

Zatiaľ nie je jasné nič bližšie, teda presný dátum príchodu mladšieho zo synov princa Charlesa (71) a zosnulej princeznej Diany († 36), dokonca ani to, ako dlho sa vlastne Harry plánuje v rodnej vlasti zdržať.

Z britského kráľovského paláca tiež unikli správy o tom, že služobníctvo dostalo od panovníčky za úlohu pripraviť Fromore Cottage, aby sa tam princ Harry mohol v dohľadnej dobe dočasne vrátiť. Práve toto sídlo si s manželkou Meghan ponechali, hoci opustili Britániu a presídlili do Kanady a neskôr do USA, kde v súčasnosti obývajú dom v kalifornskom Montecite.

Vďaka tomuto Alžbetinému nariadeniu sa teda začalo počuť, že sa všetko chystá práve na Harryho príchod späť do Británie. „Domáce službníctvo vo Windsore dostalo pokyn, aby sa pripravili na možnosť, že sa Harry vráti,“ uviedol pre The Sun zdroj blízky kráľovskej rodine.

Jedna vec už je ale jasná teraz – vojvoda zo Sussexu bude musieť zrejme putovať do štrnásťdňovej karantény, aby nikoho z rodiny nenakazil, keby náhodou z Ameriky priviezol so sebou aj hrozbu covidu.

Navyše ho čaká stretnutie s babičkou kráľovnou, pretože toho zrejme musia dosť vyriešiť – najlepšie z očí do očí. „Je tu veľa problémov, o ktorých musia hovoriť – nielen jeho politické prejavy, ale hlavne jeho situácia s vízom v USA, “ prezradil pre The Sun zdroj.

FOTOGALÉRIA: