„Látka je neskutočne vzdušná, ale aj dosť drahá. Preto som kúpila len pre seba a pár kamarátok, “ dodala.

Pod snímku, na ktorej Nela predáva nohavice, ktoré sú údajne originál Louis Vuitton, sa behom pár chvíľ objavili komentáre ľudí, ktorí si neveriacky ťukajú na čelo. „Táto látka ako každá iná LV / Gucci atp. je fake. Odporúčam žalovať toho, kto vám to predal.

Domy ako LV, Hermes, Gucci … by nikdy nedopustili, aby si z ich látky mohol niekto niečo šiť. Zvyšok látok sa spaľuje alebo ide aspoň na nite, “ búria sa ľudia v komentároch.

Po nezvyčajne veľkej vlne kritiky Nela začala komentáre zúrivo mazať a následne zablokovala možnosť komentovať snímku úplne. Slováková si ale stojí za svojím a tvrdí, že látka originálna je.

Redakcia eXtra.cz oslovila módnu návrhárku Kláru Nademlýnskú s tým, či je možné, aby si bežný smrteľník objednal látku Louis Vuitton a nechal si z nej ušiť akýkoľvek kúsok po svojej vlastnej osi.

Odevné domy svoje látky nepredávajú, je to nezmysel „Myslím, že toto určite nemožno. Tieto firmy a odevné domy svoje látky nepredávajú. Návrhárske domy z toho šijú svoje kolekcie, ale látku vám nepredajú, ak áno, nie je to originál. K originál látke sa vy skrátka nedostanete. Prečo by to tá firma robila, keď má svoju výrobu? Tieto firmy rozhodne nechcú, aby z ich látok niekto šil nejaké iné veci, “ povedala eXtra.cz módna návrhárka Klára Nademlýnská.

Pochybujem, že by niekto z LV nadviazal spoluprácu so slečnou Slovákovou „Veľmi silne pochybujem, že by sa jednalo o originálnu látku od menovanej značky, a pochybujem, že by sa vôbec dala originálna látka zohnať pre vlastnú potrebu.

Značky ako Gucci, LV, Dior atď. si toto veľmi starostlivo chránia a som presvedčená, že by zvyšky látok do voľného predaja určite nepustili. Je rozdiel, keď značky spolupracujú – ako príklad môžem uviesť napríklad Jordan / Dior. Áno, v týchto prípadoch je to možné, ale dosť pochybujem, že by niekto z LV nadviazal spoluprácu so slečnou Slovákovou, “ povedala pre eXtra.cz módna návrhárka Lenka Rudolfová.

Kde je teda pravda? Má Nela Slováková na krku ďalší škandál s tým, že sa snažila oklamať svojich potenciálnych zákazníkov? Alebo bola samotná Nela Slováková uvedená do omylu svojimi dodávateľmi? Alebo zahraniční dodávatelia Nely Slovákovej majú nadštandardné väzby s touto luxusnou módnou značkou?

FOTOGALÉRIA: