Na sociálnej sieti sa objavili kondolencie českých aj slovenských umelcov. Okrem toho prenikli na povrch aj detaily mladíkovej smrti:

“Bol ubytovaný v jednom z našich apartmánov a ráno mi volala polícia, že tam je mŕtvy človek, že sa asi predávkoval. Bola tam striekačka a kopec liekov. Mal tam priateľku, ktorú odvezli rovno na psychiatriu,” znie jeden z príspevkov.

Bohužiaľ nádejný talent svoj boj so závislosťou prehral. Internet je plný šokujúcich videí, ktorá by mala slúžiť ako varovanie všetkým, kto by chceli koketovať s tvrdými drogami.

Na jednom z nich sa priateľka Maja Adéla zvíja na zemi. “ Prepáč, Adélka, ale ja toto už nemôžem znášať. Ja idem povedať celú pravdu ,“ hovorí na jednom z videí, na ktorom sa Adéla hystericky zvíja na zemi a kričí, nech to netočí na sociálne siete. “ Bojím sa, že keď odídem a nezostane ti nikto, tak sa ufetuješ na smrť. Prosím, prestaň ,“ znie zúfalo Majov hlas.

Ďalšie video je ešte viac šokujúce než to prvé. Je na ňom opäť partnerka influencera a tentoraz sa vyhráža s nožom na krku, že sa podreže. “ Adela, opováž sa podrezať si to hrdlo, prosím ťa ,“ kričí na videu Majo, ktorý sa snaží svoju priateľku presvedčiť, aby si nebrala život.

VIDEÁ už stihli stiahnúť, ale verte, že toto radšej vidieť nechcete.