Trojdielny miniseriál má priblížiť Ivetu od detstva aj s jej sestrou-dvojčaťom Ivanou (55) a ich rodičmi. Speváčkina mamička Svatava (82) zareagovala. „No, bolo to veľké prekvapenie. Skôr šok. Myslela som, že už bude konečne pokoj, “ bola jej prvá reakcia.

„Prišiel nám to do Frenštátu povedať vnuk Artur s tým, či súhlasíme. Priviezol i podpísať papiere – súhlas s natáčaním. Je to jeho vôľa, snáď to bude pre neho dobré … A ja som na to kývla, “ pokračovala pani Svatava. Len má obavy, že zase začne kolotoč, kedy jej bude vyzváňať telefón a všetci ju budú chcieť spovedať. To nemá rada.

Začiatky Ivetinej kariéry neboli jednoduché. „Keď chcela ísť do Prahy, manžel nebol pre. Ja tiež veľmi nie, pretože sme sa o ňu jednoducho báli. Ale ona vtedy povedala: Ja vám rovnako utečiem. A dopadlo to, ako to dopadlo … “ zaspomínala si mamička. „Musím len veriť, že seriál bude solídny a hlavne pravdivý.

Ivetu má hrať Anička Fialová. To by šlo, “ smiala sa. „Navyše ju mám rada. Tak už nezostáva než len všetkým fandiť, aby to dobre dopadlo, “ dodala pani Svatava.

Petra Sepéšiho si zahrá Vojtěch Vodochodský a Ivetinu sestru dvojča Ivanu zase herečka Eliška Křenková.

FOTOGALÉRIA: