Aj napriek tomu, že rodáčka z mesta Šahy splnila cieľ 9-mesačného váženia a dostala zelenú pri podstúpení operácie, musela si napokon počkať. Pandémia koronavírusu totiž obmedzila všetky operácie na dlhé týždne. Za prísnych bezpečnostných opatrení sa ju plastický chirurg Martin Boháč nakoniec rozhodol operovať a zbaviť ju nadbytočnej kože.

Eva zvládla bolestivý zákrok a postupne sa začína opäť hýbať. Z Evky je nový človek, konečne začala žiť a uvedomila si, koľko vecí zanedbala a čo všetko jej utieklo pomedzi prsty. ,,Som rýchlejšia a ohybnejšia. Môžem sa pekne obliekať. Po operácií som ešte aj schudla a momentálne si držím váhu 86 kg. Prednedávnom som začala znovu cvičiť a pomaly si stále pridávam,“ s nadšením povedala pre markiza.sk.

Plastický chirurg Martin Boháč zverejnil na Instagrame fotky z jej premeny, sám neveril, že niečo také sa dá zvládnuť!

“Keď prišla Eva ku mne do ambulancie, mal som pocit, že predo mnou stojí úplne iná osoba, akou bola na začiatku svojej premeny. Tá vonkajšia ale najmä vnútorná premena, ktorou si prešla je neuveriteľná! Veľká inšpirácia pre nás všetkých, gratulujem!” píše doktor, ktorý je hrdý nielen na svoju prácu, ale aj na svoju klientku.

FOTOGALÉRIA: