Uviedla to na pravú mieru

„Tak, aby neprišlo k nedorozumeniam. Ja som Markíze vďačná za množstvo priestoru, ktorý mi za tie roky dala,“ začala Dominika s obhajobou svojich nedávnych slov. „No asi si neuvedomujú, že sú to v rámci shows pre mňa vždy len ’druhé husle’. Aj keď mi boli sľúbené stále miesta, rozmieste mi?“ opýtala sa Superstaristka na sociálnej sieti.

„Aj do tváre (televízna šou Tvoja tvár znie povedome, pozn. red.) ma zavolali len ako hosťa a nie účinkujúcu. A ja som sa tak tešila a bola vďačná. No vždy sa v úzadí pozerám na tých, ktorí dostali prvé pozície. A tak to bolo stále,“ pokračuje v odôvodnení speváčka a kladie si otázku, prečo je to tak.
Svoju kritiku podľa jej slov nesmerovala na Let’s Dance. „Nie je mi nagrc z danej show, ale z toho systému, aký v telkách funguje,“ napísala nahnevaná Dominika s tým, že aj jej fanúšikovia sa rozčuľujú, prečo sa v tanečnej súťaži neukáže. „Ja som bola len xy krát sklamaná,“ dodala na svojom Instagrame Mirgová.

Markíza ohľadom daných vyjadrení doteraz mlčala. Portálu Pluska.sk sa ale podarilo zistiť viac.

„Ak sa Dominika túži dostať do áčkovej ligy, tak svojím ponižujúcim vyplakávaním, útočiacim na najsilnejšie médium v krajine, sa od svojho sna na míle vzdialila. Trpké precitnutie ešte len príde… ,“ začal hneď zostra anonym, ktorý následne ešte pritvrdil.

,,Medzi pomyselné áčka sa jednoducho dostanete, okrem tvrdej práce treba mať aj niečo navyše, taký pomyselný X faktor, a ten nemajú zďaleka všetci tvrdo pracujúci umelci, čo však je úplne v poriadku, nemôžu byť všetci áčka. A mnohí si to uvedomujú, veď predsa byť kvalitným umelcom v inej pomyselnej kategórii – čo je na tom zlé? Také twiinsky vedia, že nikdy nebudú áčka a nevyplakávajú po sociálnych sieťach. Sú rady a vďačné za každú príležitosť, nie sú arogantné, nafučané, sú vždy milé a priateľské. A vedia, kde je ich miesto v slovenskom šoubiznise.,“ pokračoval zdroj z televízie. Vyjadril sa aj k Sime.

,,Takisto Sima – netají sa tým, že televízia nie je pre ňu a aj bez televízie je pre svojich fanúšikov kráľovná. Samozrejme, s televíziou by mohla dosiahnuť ešte viac, ale ona si ide svojou cestou a je spokojná,” uviedol neznámy, ktorý na záver prezradil, že nikto z relevantných ľudí o účasti Dominiky Mirgovej v Let’s Dance ani neuvažoval. ,,Takže s kýmkoľvek manažérka hovorila, mala by si zaktualizovať svoj zoznam kontaktov,” šokoval zdroj, ktorého slová Domču určite nepotešia.

FOTOGALÉRIA: