V nedeľu večer sa po päťročnej prestávke dočkala tanečná šou Let’s Dance svojho návratu na obrazovky. V programe túžila účinkovať aj Dominika Mirgová.

Žiaľ, jej sen sa nesplnil, za čo kráska Markíze ostro naložila. Teraz sa k incidentu vyjadril zdroj z televízie – jeho slová bude speváčka predýchavať ťažko.

Mirgovej otvorila dvere do šoubiznisu Markíza ešte v roku 2007, keď sa zúčastnila tretej série Slovensko hľadá SuperStar, kde skončila na druhom mieste.

Doteraz ju hnevá, že stále neprerazila medzi najväčšie hviezdy, ktoré sa objavia v novej sérii Let’s Dance, kde sa chcela zvŕtať aj ona „Pamätám si, ako som 16-ročná stála pred režisérom prvej Let’s Dance, že mám obrovský záujem. Je to tiež jeden z mojich snov… Respektíve bol,“ povedala Mirgová.

Na prenosoch Let’s Dance sa však v minulých rokoch objavovala. Napriek tomu chrlí Markíze jednu výčitku za druhou. „Nikto nič. Ani ahoj, Dominika, chceme ťa obsadiť do šou ako účinkujúcu. 15 rokov robíš SuperStar pekné meno, makáš tu, drieš, poď, pozývame ťa ako hosťa odprezentovať aspoň svoju tvorbu, alebo si aspoň poď sadnúť do hľadiska ako hosť. Nikdy nič! Je mi z toho na grc,“ rozčúlila sa vtedy Dominika.

Článok pokračuje na ďalšej strane.