Zuzana Plačková nikdy nezatajila, že sa rozhodla pre úpravu svojej tváre aj tela u plastického chirurga. Však pred niekoľkými hodinami však fanúšikov prekvapili fotografie z nemocničnej postele, na ktoré tentokrát…

Zuzana Plačková nepopiera, že si nechala upraviť svoju tvár a telo skalpelom plastického chirurga. Avšak fanúšikovia boli pred pár hodinami šokovaní, keď uvideli snímky z nemocničného lôžka, na ktorom ležal pri nej jej manžel René Strausz.

Kráľovná Instagramu, ktorá sa nedávno pochválila luxusným autom vo svojom domčeku, je Zuzana Plačková, ktorá nikdy nezatajuje, že má za sebou viacero estetických zákrokov na tvári a tele. Dlhé roky sa tiež pýšila veľkými prsnými implantátmi.

Podľa jej vlastných slov sa pred pár hodinami rozhodla pre zmenu. Uviedla, že si predtým želala mať najväčšie prsia v domácom šoubiznise, ale teraz to vníma inak. Tmavovláska si nechala na klinike zmenšiť svoj dekolt a aktuálne nosí veľkosť prsíčok tri. Okrem Zuzany si aj jej manžel René Strausz nechal urobiť niečo pod nôž.

Fanúšikovia boli šokovaní, keď zverejnil aktuálne fotky zo svojho nemocničného lôžka. Hudobník sa rozhodol upraviť si odstávajúcu bradu a tiež prsia. “Túto ‚osem-bradu‘ si idem dať preč. S tým trpím celý život, aj keď schudnem alebo nabudnem, stále tam je a je to pre mňa nepríjemné, pretože by som chcel lepšie vyzerať,” povedal bez okolkov.

René tiež prezradil, že v minulosti užíval anaboliká a preto musel podstúpiť gynekomastiu. “A ako som bol minulý týždeň na sonografii, zistili mi, že to neodstránili úplne. Tak si idem dať odstrániť aj to, keď už som tu,” dodal spevák, ktorý čaká vystúpenie na východe Slovenska.

FOTOGALÉRIA: