Portál Aktuality priniesol mimoriadne smutnú správu. Po dvoch rokoch boja s rakovinou zomrel vo veku 52 rokov herec Marcel Nemec, ktorého smrť potvrdila jeho kolegyňa a kamarátka Kristína Tormová. Tá mu len nedávno venovala vrúcne slová. Chcela totiž, aby si ich stihol prečítať ešte predtým, než odíde do umeleckého neba.

Posledné dni svojho života prežil Marcel v rodnej Kremnici so svojou mamou. Česť jeho pamiatke. Rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

„Vedia vaši najbližší, či sa chcete nechať spopolniť, ako má vyzerať váš pohreb, je niekto, kto by mal na ňom niečo o vás povedať? Viete už kto? A či to celé nechávate na vašich blízkych, nech oni rozhodnú? Mrte otázok. Na mnohé z nich už poznám odpoveď a niektoré sú zatiaľ otvorené,“ začal v úvode Nemec.

V jednom mal zaručene jasno. „Chcem veľa farebných kvetov a farebne poobliekaných usmiatych hostí. Ja odchod nevnímam ako koniec, no ako začiatok niečoho nového a zároveň to vnímam ako oslavu svojho krásneho a láskou naplneného života, ktorý som prežil v tejto dimenzii s úsmevom obklopenými ľuďmi s ktorými sa milujeme (a že ich nie je málo)“ opísal herec.

FOTO: