Rozlúčte sa s pupienkami

Tabletu rozdrvte a pridajte niekoľko kvapiek vody na vytvorenie pasty. Aplikujte ho na pupienky a nechajte ju zostať cez noc. Ak máte podráždenú pokožku, odporúčame vám ju nepoužívať!

Zabudnite na lupiny

Opláchnite dve tablety a pridajte ich do šampónu. Táto zmes vám pomôže zabrániť lupinám.

Hladké chodidlá

Rozdrvte 7 tabliet aspirínu a pridajte pol polievkovú lyžicu citrónovej šťavy. Ak ho potrebujete, aby bol tekutý, pridajte trochu vody. Aplikujte zmes na nohy a zakryte ich teplou handričkou a potom s balením. Nechajte zmes pôsobiť 10 minút. Potom použite pemzu na očistenie nohy.

Maska z aspirínu a citrónu

Aspirín pozostáva z kyseliny salicylovej. Táto zlúčenina, ktorá eliminuje neživé bunky, ale navyše preniká do pórov. Aspirín môže byť tiež bohatý na množstvo protizápalových liekov, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa začervenaniu spôsobenému akné. Citrónová šťava obsahuje množstvo ovocných kyselín spolu s vitamínom C. Výsledky sú úžasné, akonáhle ich kombinujete s aspirínom.

POTREBUJETE

3 lyžice citrónovej šťavy
3 tablety aspirínu

PRÍPRAVA A POUŽITIE

Tablety rozdrvte. Potom vložte prášok do nádoby a pridajte šťavu z citrónov. Dobre premiešajte, kým sa nedosiahne konzistencia pasty. Aplikujte na tvár. Nechajte pôsobiť až 10 minút. Potom opláchnite tvár vodou.

Hotovo!

Zdieľajte tieto super tipy medzi vašich priateľov 🙂