Isté pohnutia vyvolajú aj slová „a teď už cítím, jak sprintuje čas, ještě než usnu, chci slyšet tvůj hlas, ať zůstane věčných i těch pár chvil, kdy zpívalas ze všech svých sil. Že kořínek tvůj je tuhý jak kmen. Stromy však dorostou, nezapomeň. Ale v korunách vedou tisíce tras, na konci každé sejdem se zas“. Ako je vidieť, aj nesmrteľný „Kája“ si uvedomuje, že so svojimi dcérami možno nezažije všetko, čo by si prial – po boku Charlottky však vyslovene kvitne a jeho vek by mu rozhodne nikto nehádal, minimálne teda v tomto klipe. Naopak, v koženej bunde vyzerá o desať, pätnásť rokov mladší, než koľko má naozaj rokov!

Gottovi priaznivci sú samozrejme nadšení. Nielen z pesničky, ale aj z hudobného talentu a pôvabu malej Charlotte, ktorá svojmu slávnemu otcovi ako keby z oka vypadla. „Úžasný hlas ako váš, tak i vašej dcéry. Krásny nápad s duetom. Klobúk dolu aj pánovi Krajči, krásne napísaný text, až mi slza kvapla, „ dojímala sa na Gottovom profile jedna jeho fanynka a ďalšie s ňou súhlasia: “ Veľmi pekné, jemné, civilné, na nič sa to nehrá. Spojenie talentov Richarda, Karla a Charlotte muselo priniesť skvelý výsledok. „

A kto by čakal, že dojímavá pesnička osloví iba ženy, ten by sa sakramentsky mýlil! „Vôbec, ale vôbec sa za to nehanbím … Karel Gott je ten naj-exclusive šperk šoubiznisu. Nesmierne si ho vážim a jeho tvorba je fascinujúca, „ priznal napríklad na oficiálnych stránkach Karla Gotta jeden mladý muž. „K tomu snáď nie je čo dodať, Majster je furt frajer! Jo a dcéra sa mu podarila, ako ostatne veľa vecí v živote, „ prihodil si iný.

Napriek tomu sa na Gotta zniesla aj určitá kritika. Niektorí jeho fanúšikovia sa sťažujú, že je v songu Srdce nehasne príliš spoznať rukopis Richarda Krajča, a je tak zameniteľný s hocijakú kôstkou od kapely Kryštof.

Článok pokračuje na ďalšej strane.