Kým farmári by si už mali podľa viacerých informácií užívať niekoľko dní realitu, diváci ešte netrpezlivo sledujú ich príbehy na obrazovkách, ktoré sa oficiálne ukončia už tento piatok. Dovtedy však stihne prísť k momentu, v aký dúfali všetci fanúšikovia Romany a Gaba – dvojica sa konečne zblíži!

Jedenásta séria reality šou Farma je viac ako kedykoľvek predtým popretkávaná milostnými vzťahmi, ktoré sa rozvíjajú pred zrakmi celého Slovenska. K jedným z tých, ktoré ostali až do posledného týždňa šou iba v teoretickej rovine, bol “manželský zväzok” Romany a Gaba. Ako sa však zdá, aj medzi touto dvojicou prišlo predsa len k malému zblíženiu!

Gabo Sedláček sa od začiatku reality šou Farma netají tým, že ho to ťahá k sympatickej brunetke z Topoľčian Romane Košťálovej. Nakoľko ale východniar patrí skôr k plachejším typom mužov, dokonca je vo svojich 23 rokoch panic, na silnejšie ťahy než reči sa doposiaľ neodvážil.

Romana s Gabom strávili posledné týždne na Farme spoločnou prácou a zdá sa, že si nie sú navzájom vôbec ľahostajní. V pondelkovej časti budú diváci svedkami toho, ako sa pred ním Romana predvádza v tangách. A to nieje všetko!

Článok pokračuje na ďalšej strane.