To, že po rozvode s Roslyn spoznal Dori Raglandovú (62) a napokon od rodiny odišiel, tak nakoniec kvitovala s vďakou. Alimenty však neplatil a Roslyn musela preto dokonca kradnúť, aby deti mali čo jesť.

To, že Roslyn (okrem iného matka Meghaninej nevlastné sestry Samanthy (54), ktorá veľmi často na vojvodkyňu zo Sussexu útočí skrz médiá) prehovorila až teraz, údajne nie je prejavom horkosti nad spackaným manželstvom, ale zo strachu o pôvabnú exherečku a jej maličkého synčeka. „Aj keď nikdy nebol násilnícky, Tom často strácal nervy,“ vyhlásila Roslyn pre britský plátok The Sun a vymenovala celý rad nadávok, ktorými ju často označoval.

Podľa Thomasa sú Roslynine slová jeden veľký nezmysel. „Tieto obvinenia z doby môjho vzťahu pred viac ako 40 rokmi s mojou prvou ženou nie sú založené na pravde. Ani jedno z nich, „ dušuje sa muž, ktorý sa pritom nehanbil zverejniť súkromný list, v ktorom ho jeho dcéra žiadala, aby začal rešpektovať jej súkromie a prestal sa priživovať na jej popularite. Otázkou teraz zostáva, kedy sa rodina Markleových opäť vydá k Kensingtonskému palácu (alebo skôr ku Frogmore Cottage, kde Meghan s princom Harrym ( 34), býva), a budú sa dožadovať návštevy u svojej slávnej a úspešnej príbuznej rodiny …

FOTOGALÉRIA: