Všetko nasvedčuje tomu, že manželstvo Jakuba (36) a Agáty (34) speje do finále. Kým modelka si mení priezvisko na sociálnej sieti, Kuba ako pubertiak vyvádza so slovenskou herečkou Dianou Mórovou (49).

Už to vyzeralo, že Kuba s Agátou jarnou kríze zahnali, ale ani spoločná dovolenka v Taliansku, ich spolužitie nakoniec nezlepšila. Naopak, Prachařová pred týždňom opäť na sociálnej sieti oznámila koniec.

Je vyčerpaná z neustáleho riešenia rozpadajúceho sa manželstva a potrebuje nabrať energiu! Agáta Prachařová (34) preto včera odletela do Izraela za svojou mamičkou Veronikou Žilkovou (57). Starosti nechala minimálne na dva týždne doma!

Agáta sa údajne v posledných mesiacoch za akúkoľvek cenu snažila manželstvo s Jakubom Prachařom (36) zachrániť. Jakub to ignoruje a ide si po svojej osi – pracuje a chodí na večierky.

Prachař sa ako vždy odmlčal a všetok čas venuje práci. V utorok na TV Joj odštartovala ďalšia séria Talentu a porotcovia Jakub a Diana Mórová, ktorí boli niekoľkokrát označení za milencov, spolu totiž vyvádzajú priamo pred kamerami!

Ježíííš, neeeeee ! „ Kričala, ale dlho sa prehovárať nenechala. Vzápätí sa postavila tesne pred Jakuba, dokorán otvorila ústa a on jej do nich vystrekol prúd vody zo svojich úst.

Článok pokračuje na ďalšej strane.