Ešte predtým sa však Kristína opýtala svojich spolubojovníkov, či by im vadilo, keby noc strávila v Radovej chatke, kde je teplá a mäkká posteľ.

Nakoľko nikto neprotestoval, obľúbená členka západniarov ostala po nočnom záťahu ležať vedľa svojho súpera. Kristína sa v pohodlnej posteli zdržala o čosi dlhšie. Ako sama povedala, páčilo sa jej túlenie s miestnymi casanovom, avšak sama usúdila, že bude najlepšie, ak odíde, aby nedošlo ku…

Aj keď východniara a západniarku spája iba kamarátstvo a priateľské sympatie, v posteli sa pod rúškom tmy stihli jemne provokovať. Kristínino vyšportované telo s bujným dekoltom nenechalo Rada chladným, pričom jej na lôžku adresoval poriadne pikantnú vetu: “To je normálne že tlak taký na vajcia moje, že ….” Ako tiež priznal, za správaním sa fotomodelky nevidí žiadnu taktiku a považuje ju za dievča, ktoré sa chce usmievať a zabávať.

Mnohí tak môžu ostať poriadne šokovaní pri pohľade na modelku Kristinu Dali, zalezenú pod perinou v spoločnosti východniara. V šere noci sa protivníci k sebe túlili a užívali si vzájomnú blízkosť.

Uvidíme, ako sa nečakané vzťahy budú ďalej vyvíjať.

FOTOGALÉRIA: