Meghan sa zase zarozprávala s Amy Thompsonovou, mladou mamičkou, ktorej manžel pracuje vo Waleskej stráži. „Moja dcéra Aeris je v rovnakom veku ako Archie.

Hovorili sme spolu o odstavení dieťaťa od prsníka a že sa naše deti začali plaziť. Meghan je jednoducho normálna mama, bolo to ako rozprávať sa s kamarátkou, “ spievala Thompsonová ódy na vojvodkyňu zo Sussexu. Meghan mala podľa nej tiež spomenúť, že má polročný Archie už dva zúbky.

Pre všetkých zúčastnených to bol podľa všetkého úplne nezabudnuteľný okamih. Armádna manželka Leigh Smithová dokonca priviedla svoju osemročnú dcéru Molly, aby sa stretla s kráľovskými hosťami. „Meghan sľúbila, že nikomu nepovie, že som za školou,“ prezradila nezbedná školáčka.

Podľa jej mamičky ide o veľkú fanúšičku tejto manželskej dvojice. „Urobili sme si doma takú malú party, keď sa Harry a Meghan brali. A od tej doby sledujeme ich príbeh. Pre Molly bolo úžasným zážitkom potriasť si s nimi rukou. Bola to naozaj zvláštne a krásna podpora pre celú našu komunitu, “ dodala pani Smithová.

FOTOGALÉRIA: