Informácie o brutálnej smrti 34-ročnej Violy šokovalo celé Slovensko. Na tele ženy boli nájdené stopy po mučení. Mala poranené členky a análny otvor. Navyše mala zlomené stavce. Neskôr sa objavila informácia, že pred dvoma mesiacmi bola na rovnakom mieste nájdená Anna, ktorá bola znásilnená a zavraždená. Navyše vo štvrtok policajti oznámili, že v prístave našli ďalšie telo a to dvadsaťosemročnej ženy. V tú chvíľu sa obyvatelia začali obávať, že na mieste vyčíňa sériový vrah. Policajti sa preto rozhodli, že zvolajú tlačovú konferenciu.

„Žiadne z informácií, ktoré sme doteraz získali, nesmerujú k tomu, že by išlo o sériového páchateľa. Uisťujú najmä ženy, že v Bratislave sa môžu slobodne pohybovať po bezpečných častiach mesta, “ uviedol riaditeľ Krajského oddelenia Polícia v Bratislave Adrián Pavlík vo vyjadrení, ktoré polícia zverejnila na sociálnej sieti.

Na miesto, kde boli nájdené telá troch žien, sa vypravilo až pätnásť policajtov, ktorí prehľadávali tamojšie okolie, počas ktorého našli podozrivý predmet.

Podľa informácií TvNoviny.sk našli vibrátor! Zatiaľ nie je jasné, či zaistený predmet súvisí s prípadom.

FOTOGALÉRIA: