Tak toto nikto nečakal! 11. séria reality šou Farma, ktorá sa teší obrovskému diváckemu úspechu, bude po finále v piatok 13. decembra 2019 pokračovať ďalej. Stalo sa tak preto, že mnohí ľudia si súťažiacich obľúbili natoľko, že sa s nimi nechcú rozlúčiť a radi by vedeli, ako sa budú meniť ich životy.

Nepôjde však už o klasickú Farmu. Vo filmovom svete by sme novú šou označili za akési voľné pokračovanie. Jej názov má byť príznačný – Život po farme.

Ako sa im bude dariť? Budú sa stretávať? Vydržia vzťahy a kamarátstva, ktoré sa v drsných podmienkach hospodárskeho statku utvorili? A bola to všetko len hra alebo súťažiaci ukážu vo svojich „prirodzených“ podmienkach svoju skutočnú tvár? Na toto všetko by diváci radi poznali odpovede a televízia sa im rozhodla ich poskytnúť. Účastníkov Farmy 11 bude preto sledovať aj naďalej prostredníctvom celkom novej šou.

S veľkou novinkou televízia vyrukuje už 16. decembra, avšak iba prostredníctvom kanálu Markíza Plus. Dá sa teda očakávať, že už medzi prvými epizódami sa dočkáme ukážky „farmárskych“ Vianoc.