Rodina potrebuje pomoc
Nešťastie celú rodinu zomklo a začali pomáhať. „Švagriná bude potrebovať protetickú ruku, kvôli malej Emičke sa rodine Báry úplne zmení život. Bude treba zariadiť bezbariérové bývanie, auto, vozíček, lôžko, sprchovací žeriav, nevieme si to všetko zatiaľ ani predstaviť, “ uviedol Bohuslav s tým, že pre rodinu vznikla aj zbierka, kam je možné prispieť.

“ Sme všetkým veľmi vďační, pomáhajú ako známi, tak aj úplne cudzí ľudia. Keď vidíme tú podporu, dodáva nám to silu, a že jej bude potrebné, „povedal strýko.

Čo sa stalo?
Vážna nehoda sa stala v nedeľu v Čechách medzi Vejprnicemi a Tlučnou v Plzenskom kraji. „Vodič, ročník 1999, išiel s vozidlom Škoda Octavia v smere od obce Vejprnice smerom na obec Tlučná. Doteraz z nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa stretol s protiidúcim vozidlom továrenskej značky Audi , „opísala situáciu policajná hovorkyňa Ivana Jelínková. Následne ešte búral aj za audi idúci opel. A práve v audi išla poškodená rodina.

“ Roman, ktorý riadil, nemal veľa času reagovať, snažil sa ten náraz strhnúť na seba. Zachoval sa ako správny chlap, bol to on, kto hneď volal záchranku. A asi v šoku, ako ešte necítil bolesť z tej zlomeniny stavca, vzal lekárničku a snažil sa hneď pomáhať, „popisoval Bohuslav s tým, že veľké vďaka patrí aj skvelej práci záchranárov a lekárov.

FOTOGALÉRIA: