Preslávil sa rolou v seriáli Highlander, ale fanúšikovia seriálu Priatelia si ho vždy budú pamätať ako Ethana, mladého milenca Moniky. Bohužiaľ herec Stan Kirsch († 51) bol nájdený mŕtvy a podľa všetkého sa jednalo o samovraždu.

Predstaviteľ Richieho Ryana z Higlhandera bol v sobotu nájdený mŕtvy vo svojom dome v Los Angeles. Záchranári boli síce okamžite privolaní na miesto, avšak mohli už robiť iba jediné – konštatovať smrť. Polícia neskôr vylúčila zavinenia, a tak podľa všetkého herec spáchal samovraždu.

Zanechal po sebe manželku Kristyn Green, ktorá napokon našla aj jeho bezvládne telo. V pondelok na facebooku potvrdilo úmrtie svojho milovaného muža a poďakovala priateľom aj rodine za, výlevy lásky ‚v tak ťažkých chvíľach. „Nebola som schopná odpovedať na všetky správy, telefonáty a e-maily, ale počula som či čítala každý jeden z nich. Cítim sa byť obklopená láskou a som navždy vďačná vám všetkým, „ uviedla zdrvená vdova.

Stana Kirscha oplakávajú aj fanúšikovia, ktorí si ho pamätajú zo šiestich sezón seriálu Highlander či z úlohy poručíka Ferrariho v seriáli JAG (hral ho päť radov). Malú, ale veľmi zapamätateľnú úlohu mal v legendárnom sitcome Priatelia, kde v diele Sny o milencoch z roku 1995 hral Ethana, s ktorým prežije Monika románik. Avšak až v posteli zistí, koľko vlastne Ethanovi je … a zrazu jej to pripadá divné.

FOTOGALÉRIA: