Dnes je však všetko inak a kým Dara je úplne nad vecou, Jasmina (30) si s Rytmusom užíva rodinku a malého Sanela.

Dámy sa mali po prvýkrát možnosť vidieť zoči-voči pred rokom a pol na markizáckom Dni otvorených dverí, kde medzi nimi dusno určite nevládlo. „Som veľmi rada, že som mala možnosť sa s ňou aspoň na chvíľu vidieť. Jeden pohľad stačil na to, aby sme si povedali, že je všetko v poriadku,“ pre TV Markíza v tom čase prezradila Jasmina. Nedávno sa však Patrikova manželka a bývalá priateľka stretli opäť, pričom tentokrát ich spojila Chart Show.

Najbližšia časť obľúbeného programu sa bude niesť v štýle najväčších tanečných hitov, preto by bol hriech, aby sa na pódiu s jednou zo svojich skladieb nepredviedla Dara Rolins. Mikrofónu sa ale zhostí i Jasmina, ktorá už v projekte Tvoja tvár znie povedome v každej časti dokazovala, že má na spev a tanec veľký talent. Tvorcovia šou sa tak rozhodli, že do úlohy speváčky zapriahnu aj ju.

To, ako jednotlivé vystúpenia známych krások dopadnú, uvidíme až večer na televíznych obrazovkách, no už teraz vieme, že sa atmosféra medzi dievčatami niesla v príjemnom duchu. ,,Zo zákulisia musíme povedať, že dámy túto situáciu vôbec neriešili, práve naopak. Ukázali, že sú absolútne nad vecou a špekulácie o ich nevraživosti idú naozaj mimo ne,” informovala na svojom webe modrožltá televízia.

FOTOGALÉRIA: