Množstvo zarmútených ľudí tak diskutovalo o tom, že za skratovým konaním 27-ročnej herečky stála zrejme obrovská vyťaženosť či neprimeraný počet náročných a depresívnych postáv, aké pravidelne stvárňovala.

Niekoľko týždňov po tragickej udalosti sa ozvala herečka Diana Mórová, ktorá ako príčinu samovraždy u žien označuje len jedinú možnosť.

,,Kedysi dávno, ešte v časoch Divadla Pavla Országha Hviezdoslava, sme mali všetci veľké množstvo postáv. Okrem toho, že sme hrali v divadle, každý deň sme točili inscenácie, filmy alebo sme boli v dabingu. Lietali sme z miesta na miesto, nemali sme mobily ani psychológov a žiadna žena sa nezabila. Keď nejaká urobí takúto vec, vždy je to kvôli mužovi. Odnepamäti,” znejú rázne slová 49-ročnej hviezdy divadla SND.

Monika sa minulý rok tajne vydala za staršieho kolegu z brandže Roba Rotha a všetkých šokovala rozhodnutím ukončiť svoj krátky život práve v jeho byte. Napriek tomu, že skutočné emócie nadanej krásky v deň úmrtia už zrejme navždy ostanú zahalené rúškom tajomstva, zdá sa, že niektoré osoby sú skalopevne presvedčené o tom, že krehké žieňa by sa dokázalo k tak zúfalému skutku uchýliť len kvôli trápeniu s opačným pohlavím.

FOTOGALÉRIA: