Jej vystúpenia berú dych a skvelá show je zaručená. Ak sa napríklad pohrávate s myšlienkou osloviť Rolins, aby pre vás vystúpila, pripravte si okolo 4000 Eur! Toľko si totiž podľa týždenníka Sedmička speváčka inkasuje za 40. minútové vystúpenie s dvoma tanečnicami.

Avšak okrem peňazí za vystúpenie si pripravte peniaze na úhradu speváčky vynaložených nákladov. Pre Rolins je nutné zariadiť strážené parkovisko, samostatnú uzamykateľnú alebo stráženú šatňu so zrkadlom, osvetlenie a súkromnú toaletu.

Rovnako ako zahraničné celebrity, tak aj Rolins si potrpí na kvalitné občerstvenie. Podľa týždenníka Sedmička si speváčka želá mať nachystané fľaše s neperlivou a perlivou vodou, obložené misy so syrom, šunkou, ovocím a zeleninou. V niektorých prípadoch si speváčka žiada aj fľašu suchého bieleho vína.

Taktiež chce mať pripravené tri uteráky a jedno balenie papierových vreckoviek. Popová diva na svojom vystúpení tiež požaduje pódium o minimálnych rozmeroch 3×4 metre, zvukovú aparatúru, dva bezdrôtové mikrofóny určitých značiek a nesmie chýbať mixážny pult.

Podľa slov speváčky Lucie Vondráčkovej (39) si však slovenská diva za vystúpenie inkasuje ešte vyššiu čiastku. “Za štyridsaťminútové vystúpenie si môžem – rovnako ako Dara Rolins – povedať o 8000 Eur a nikto nehne ani brvou,” povedala speváčka podľa Sedmičky v rozhovore pre web Expres.cz.

FOTOGALÉRIA: