To, čo sa dosiaľ dalo prirovnať len k postapokalyptickým hororovým nočným morám, v súčasnosti zažívajú Taliani na vlastnej koži. Krajina do dnešného rána nahlásila už viac ako 1000 mŕtvych. Počiatočný vývoj, aký zažilo toto európske centrum koronavírusu, teraz zaznamenávajú ostatné krajiny. Inými slovami, za Talianskom sme desať dní a ak sa okamžite nezačneme chovať zodpovednejšie, skončíme úplne rovnako.

Ako to vyzerá v krajine, kde už došlo k najhoršiemu? Prípadov je čoraz viac a úmerne k tomu, bohužiaľ, aj úmrtí.

Jednou z obetí sa stala sestra talianskeho herca Luca Franzeseho. Svoje posledné hodiny strávila doma, pričom rodina netušila, že je nakazená COVID-19. Samotný herec jej, ako sa priznal, ešte tesne pred smrťou dával umelé dýchanie z úst do úst.

Bohužiaľ, hygienici v špeciálnych oblekoch, ktorí odnášajú telá mŕtvych, nemohli prísť okamžite. Rodina tak musela s telom žiť viac ako 36 hodín. Keď napokon dorazili, potvrdili sa najhoršie obavy – hercova sestra Teresa (†47) mala skutočne koronavírus. V ohrození sú tak momentálne aj životy všetkých v domácnosti, v ktorej žili tiež starší rodičia súrodencov a deti.

! VIDEO LEN PRE SILNÉ POVAHY !