“Posielam vám pozdravy z hôr, kopce boli dnes v hmle, slnko sa len ťažko predieralo cez mraky, ale údolia boli zaliate zlatom a dalo by sa opaľovať, nezaľudnené svahy a prázdne lanovky,” pochvaľuje si speváčka.

“Čítam tu správy, ktoré sa šíria svetom …prajem si, aby sa táto pohroma dala čím skôr do poriadku. Dovtedy: zdržiavajte sa viac doma, umývajte si ruky, doprajte si spánok a jedzte veľa vitamínov, verím, že to rýchlo prehrmí a svet bude zase v pohode,” napísala optimistické slová, no už o chvíľu sa na Smatanovú zviezla kritika.

Svojimi príspekami si tak pohnevala množstvo ľudí:

,,Toto je už vrchol drzosti, ona sa lyžuje na ohrozených miestach a nám radí, aby sme boli doma. Ostaň tam a spievaj si.”

,,Keby existovala cena o najhlúpejšiu celebritu, tento rok by si bola jednoznačný víťaz, milá Zuzka, veď tvoj príspevok v súvislosti s tým, kde si sa nachádzala a popis, ktorý si k nemu uviedla a neskôr sa ešte aj vyjadrila, že svoje konanie považuješ za zodpovedne, ty si vlastne stelesnila oxymoron.”

,,Nepustiť späť na sk. To bude najväčší trest pre takú hlupaňu,” znie len minimálna časť reakcií pobúrených Slovákov, ktorých prístup ich známej rodáčky poriadne nahneval.

“Ty chudera, myslíš si, že ideš ľuďom príkladom? Zabudnutá speváčka, čo už inak nevie, ako žobrať o pozornosť. Akurát si ukázala svoju “inteligenciu” a môžeš na prstoch zrátať ľudí, čo ti najbližšie prídu na koncert, ak vôbec nejaký bude!”

“Pockat pockat , toto je nejaky bullshit? Alebo to naozaj ? Naozaj pridava fotky ? Z lyzovacky ? Teraz ? Demencia nema hranice ? Nepustit na Slovensko , akoze ked vidim sko zdravotna sestra ako sa podaktorí spravaju je mi naozaj na grcanie a normalne aj ked ro je moje povolanie , rozmyslam , ze radsej budem chranit seba a svojich blizkych,, ako sa vystavovat koli ludom ktory maju doslova uplne v pici ! Potlesk velky prevelky za demenciu ??? este raz takích nepustit domov ani len do karanteny ! Tam nech si ostanuv karantene kde si uzivaju , prazdne lanovky !“

FOTOGALÉRIA: