„Oni majú spolu tri deti, ona s predchádzajúcim partnerom ešte dve, ktoré opustila kvôli tomuto chlapovi. Obaja nám tvrdili, že Lucku dali minulý rok v júli do ústavu, keď mala asi 8 mesiacov. Potom ona ešte porodila Editku, ale on tie deti bil. Andrea chodila žobrať pred hypermarket, deti mali stále modriny,“ prezradili rodinní známi, ktorí prípad v pondelok nahlásili na sociálku.

O tom, že by dievčatko bolo choré, však nevedela ani sociálna správa, ani pediater. Polícia sa preto aj so psami vydala na pozemok, kde žili rodičia Lucinky, a našli tam zakopané telíčko malého dievčatka!

„Polícia prípad vyšetruje ako trestný čin usmrtenia. Presná príčina smrti dieťaťa bude známa po pitve, “ oznámila policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Rodičia boli údajne v zlej sociálnej situácii a nechávali deti doma často samotné. Matka mŕtvej Lucinky, Andrea, údajne povedala, že jedného dňa prišla domov a dievčatko našla mŕtve, spanikárila a dieťa zakopala.

„Ona mala jednoducho takého partnera, čo nepracoval a neustále ju posielal žobrať k obchoďaku,“ povedala susedka televízii JOJ s tým, že partner údajne Andreu aj deti bil. „My sme jej chceli podať pomocnú ruku, hovorili sme jej, Andrea, zbaľ sa, vezmi deti a poď bývať k nám ‚, ale ona nie, neviem, či sa bála, že jej ublíži,“ dodala známa.

FOTOGALÉRIA: