Ivana Gottová strávila s božským Kájom takmer dvadsať rokov. Bola azda jediná, ktorá ho dokázala skrotiť. Ukázala mu, čo znamená rodina.

Len nedávno sa česká veštica Graciela rozhovorila a verejnosti podala takéto informácie. „Ona Gotta naozaj milovala. Vidím tu veľa stresu. Poslednú dobu je uzavretá do seba,“hovorila Graciela, o tom, čo pred sebou videla v kartách.

Síce o tom verejnosť nemá ani tušenie, no podľa nej vdova po Gottovi nie je sama. „Ivana Gottová vedľa seba niekoho má. Na 100% sama nie je. Nevidím tu lásku, ale nejakého priateľa má. Je to muž už z doby, kedy bol Karol nažive,“ vykladá ďalej Graciela.

,,Stýkala sa s ním už predtým, než si vzala Karla Gotta,” znejú záhadné slová odborníčky na veci medzi nebom a zemou. Hoci si Ivanka údajne zamilovanosť ešte pripustiť nechce, práve tento chlap by jej mal pomôcť na bolestivé spomienky ľahšie zabudnúť. Graciela však tvrdí, že k sobášu ani splodeniu potomka medzi dvojicou nedôjde. ,,Bude si hlavne užívať život vo chvíli, keď jej tajomný muž vstúpi do života.”

Vdova po Gottovi bude mať vraj problém rozhodnúť sa, či sa chce vrhnúť do vzťahu, nakoniec sa ale podľa jasnovidky odhodlá a po prvotnom odmietnutí novú situáciu prijmú aj jej dve dcérky. Posúdenie dôveryhodnosti výkladu českej veštkyne, ktorá prenikla i do médií, je už ale na každého individuálnom uvážení…

Čo si o tom myslíte vy?

FOTOGALÉRIA: