„Ak ste si po Matovičovom psychickom rozpade v priamom prenose hovorili, že vypukla riadna mediálna búrka, môžem vás uistiť, že to je nič oproti tomu, čo sa dialo tu v pozadí,” Draxler uviedol na začiatku stručného, avšak dostatočne zarážajúceho video príhovoru, kde opisuje konfrontáciu s pár vplyvnými ľuďmi s cieľom nahradiť úradujúceho predsedu vlády.

Ten sa dostal do veľkej nemilosti určitej časti národa, a to najmä kvôli spôsobu komunikácie na sociálnych sieťach a s koaličnými partnermi či kvôli neustále sa meniacim protipandemickým opatreniam, ktoré mali obyvateľov chrániť pred nekontrolovateľným šírením epidémie, čo sa ale veľmi nezadarilo.

Kto má byť navrhnutý na funkciu premiéra?
„Nebojte sa, všetko je dohodnuté. On najneskôr v januári odíde, nahradí ho Jaro Naď, prídu noví imidžmejkri, doplní sa to malou rekonštrukciou vlády a všetko sa opäť začne dostávať pod kontrolu,” exminister uisťuje neprajníkov aktuálnej koalície o tom, že v zákulisí už majú prebiehať práce na doposiaľ bližšie nešpecifikovanej úprave vlády.

Treba ale dodať, že nasledujúce informácie v priloženej nahrávke neboli zatiaľ nikým iným ohlásené ani inak oficiálne potvrdené – úsudok si preto musí každý urobiť na základe vlastného mienenia.